Nyheter

 
 

Trainee säljare sökes!

Är du vår oslipade diamant som tycker om service och försäljning? 

Är du i början av din karriär och är på jakt efter stora utvecklingsmöjligheter? Nu söker vi en trainee - säljare inom el och automation.


Arbetsuppgifter:
Som trainee hos oss kommer du löpande att få lära dig allt du behöver veta om våra produkter och vårt företag. För att du ska få en bra grund att stå på kommer din tid som trainee inledas med en gedigen introduktion. Du kommer att få jobba nära vår säljansvarige som ansvarar för att du kommer in i din nya roll ordentligt, och säkerställer att du kravställs enligt de mål som satts. Ni kommer även att ha täta uppföljningsmöten för att trygga att du utvecklas i rollen enligt plan. Som traineesäljare arbetar du med nykundsbearbetning. I din roll kommer det både att ingå prospektering av nya kunder och bearbetning av befintliga. Du kommer att boka upp dina dagar via telefon och genomföra möten ute på fältet. Rollen innebär ett stort mått av frihet, då större delen av arbetsdagen spenderas ute hos våra kunder.

Vi söker dig som är en kunskapstörstande person och som har ett stort intresse för teknik. Du är mellan 20-35 år och jobbar kanske i butik eller som innesäljare idag.

Saknar du erfarenhet inom el och automationsbranschen? Det löser vi. Den djupare tekniska kunskapen kommer alltid att finnas i huset och vara dig behjälplig när du är ute på fältet. Ute hos kund ska du inte behöva fördjupa dig i avancerade tekniska lösningar, din roll ska vara att vårda kundrelationer, sälja in nya projekt och produkter samt hitta nya kunder. För oss är det viktigast att du har rätt personlighet och är en vinnarskalle med stort engagemang, och att du har en förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer.
Som person har du stor social kompetens och är säljinriktad. Du talar och skriver svenska flytande samt innehar B-körkort. Då många av våra leverantörer är utländska är det även viktigt att du utan problem kan kommunicera på engelska både i tal och i skrift. Våra största leverantörer har säte i bl.a Tyskland och Italien dit en del resor kan förekomma. Med vårt huvudkontor i Norge blir det även en hel del resor dit. Vi är ett litet sällskap på kontoret i Sverige och här har du stora möjligheter till att påverka mycket av din egen arbetssituation och vara med att utveckla företaget.

Låter det här som en spännande och utmanande tjänst för dig? Skicka då in din ansökan till oss och motivera i ditt personliga brev varför du tror att just du skulle passa för denna tjänst.

Frågor?
Välkommen att kontakta Jan Strandh. Tel: 08-635 60 33 e-post: js@storkautomation.se
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till stork@storkautomation.se.

Den 27 - 28 december håller vi stängt. Vi öppnar som vanligt igen den 2/1 - 2019.

FRAKTFRI LEVERANS AV GOLVVÄRME!

Nu börjar vi med fraktfri leverans av golvvärme inom Stockholmsområdet!

BESTÄLL DITT DM KIT IDAG OCH FÅ DIN LEVEARNS IMORGON!

(Fraktfri leverans gäller inom Stockholmsområdet).

I varje DM kit ingår följande:
Löskabel + Digital Termostat MCD4-1999 + limstavar + slang.

Löskabel
Finns i längderna 8,5 m – 203 m

Digital Termostat MCD4-1999
Kan programmeras med veckoschema och flera olika temperaturer per dag för extra hög värmekomfort och energibesparing.

Läs mer om produkterna HÄR!

För mer information, kontakta Jan Strandh.
Tel. 070-6693300 eller e-post. js@storkautomation.se.

Tack för besöket - Elmässan 2017!

Tack alla som kom och besökte oss i vår monter på Elmässan detta år.

Intresset för vårt nya trådlösa system från Delta Dore var stort. Vill du har mer information om Delta Dore så är du välkommen att kontakta Erik Strandh på 08-635 60 32 eller skicka ett mail till es@storkautomation.se så kontaktar vi dig.

Läs mer om Delta Dore HÄR.

Är du vår nya hyresgäst?

Nu har vi 3-5 st lediga kontorsrum att hyra i våra lokaler på Karlsbodavägen 39 i Bromma.

Vi sitter precis vid Bällsta bro, mellan Bromma flygplats och Sundbybergs centrum.

För mer information kontakta Veronica Bergmark på tel. 08-635 60 44 eller e-post. vb@storkautomation.se.

Nya leverantörer till vår El-avdelning.

Stork Automation har inlett ett nytt samarbete med två stycken nya leverantörer till vår el-avdelning.
UNEX LED och Roxo Lightning. 

Nu söker vi säljare till automationsavdelningen!

Stork Automation är återförsäljare åt ett antal tillverkare av produkter inom områdena tryck, fukt, flöde , temperatur, nivå, styrning och positionering. Våra kunder är en blandning av stora och små installatörer och tillverkare.

Nu söker vi en säljare/teknisk support till vår automationsavdelning.

Du bör vara en utåtriktad person som kan hjälpa kunden att hitta rätt produkt, svara på tekniska frågor, se över offertförfrågningar och ha kontakt med våra leverantörer. Kanske är du studerande eller nyutexaminerad inom elektronik och automatik. Du har teknisk förståelse och kunskaper inom automation.

Då vi är ett litet företag är det viktigt att du har förmåga att ta egna initiativ, och inte är rädd för att hugga in och hjälpa till där det behövs.

Du talar och skriver svenska flytande samt har goda kunskaper i engelska då majoriteten av våra leverantörer är baserade i framförallt Tyskland och Italien. B-körkort erfordras.

För mer information om tjänsten är du välkommen att återkomma till Jan Strandh på telefonnummer 08-635 60 33 eller e-post: js@storkautomation.se.

Skicka in din ansökan till stork@storkautomation.se

Ny Downlight - Sparrow II Sunset

Kontakta oss för mer information och läs mer om våra produkter HÄR.
Tel: 08-635 60 30 E-post: stork@storkautomation.se

 

FÖR PRISINFORMATION OM PRODUKTER FRÅN ASCON TECNOLOGIC OCH VÅR OKTOBER KAMPANJ - VÄNLIGEN KONTAKTA OSS. TEL. 08-635 60 30 E-POST. STORK@STORKAUTOMATION.SE.

Missa inte oss på Facebook!

På vår Facebooksida hittar du nyheter, erbjudanden och kan ställa frågor om våra produkter. Gå in och gilla oss nu.

Referensobjekt - El

Nu kan du läsa lite mer om några av våra objekt som vi har jobbat med på elsidan.

REFERENSOBJEKT

Utgående artiklar - utförsäljning!

Våra leverantörers sortiment uppdateras kontinuerligt. Detta medför att vi emellanåt har ett lager av artiklar som har utgått hos leverantören.

Vi kommer nu att lägga upp dessa artiklar här på hemsidan till utförsäljning till kraftigt reducerade priser. Håll utkik då sidan kommer att uppdateras löpande när vi får in nya artiklar.

Utgående artiklar hittar du HÄR.